Непријатна ситуација на снимањето на турската серија Менаџмент - Tvserijali - Soprevod

Непријатна ситуација на снимањето на турската серија Менаџмент

Непријатни вести од сетот на серијата Менаџмент пристигнуваат од Турција.
Според Бирсен Алтунтас, коронавирусот се појавил и на снимањето на тој проект. Тројца актери се заразени. Тоа се Ајсенил Самлиоглу, Ахсен Ероглу и Бедир Бедир. Засега нема информации за нивната здравствена состојба. Луѓето од продукцијата и агентите на заразените актери не рекламираа за ова прашање. Сите други членови на сетот исто така ќе бидат тестирани за присуство на вирус во нивното тело.

Исто така, не е познато како ќе реагираат луѓето од производството, т.е. дали новата ситуација ќе влијае на преносот на серијата. Повеќе информации од сетот на турската серија Менаџмент се очекуваат многу скоро.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *