Еве кој ја бакнува Ханде Ерчел! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Еве кој ја бакнува Ханде Ерчел! (ФОТО)

За лубовниот живот на турската актерка Ханда Ерчел често се пишува.
Нејзината врска со нејзиниот колега од серијата Чукај на мојата врата, Керем Бурсин, е нешто што „мачи“ многу новинари во Турција. Се повеќе се шпекулира дека меѓу нив има повеќе од пријателство. Денес, Ханде сподели фотографија на својата приказна на Инстаграм, која покажува кој има привилегија да ја бакнува.

На разочарување на многумина, тоа не е Керем, туку една од нејзините миленици. Ерчел е голема лубителка на животни, а кучињата се нејзини верни и добри пријатели, за што и самата посочи неколку пати. Денес сподели фотографии со своите миленици, а на една доби бакнеж од своето куче. Еве ги фотографиите што Ханде ги сподели на своите социјални мрежи.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *