Џанер Чиндорук – Флертувањето е опасно - Tvserijali - Soprevod

Џанер Чиндорук – Флертувањето е опасно

Актерот Џанер Чиндорук се најде во невообичаена ситуација, за која пишуваат сите турски медиуми.
Една млада дама објави преписка со него и го обвини дека се однесува предавнички, исто како неговиот лик од серијата Неверен. За време на преписката со неа, Џанер постави неколку вообичаени прашања. Ја прашал девојката што прави и дали сака да се сретне. Кога таа не одговори на неговите прашања, Чиндорук уште еднаш ги постави истите прашања, и тоа беше крајот на преписката.


Она што е невообичаено тука се обвинувањата на младата дама. Актерот не е оженет, нема ниту девојка, па останува непознато зошто таа девојка го обвини за срамно и предавничко однесување. Многумина се прашуваат, што е спорно за еден човек кој флертува на социјалните мрежи. Единствениот одговор е девојката што ја објави преписката, или е само желна за внимание.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *