Љубовната поза на Киванч Татлитуг и Башак Дизер (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Љубовната поза на Киванч Татлитуг и Башак Дизер (ФОТО)

Згодниот актер Киванч Татлитуг ја сподели фотографијата што ја направи со сопругата Башак Дизер на својот профил на социјалните мрежи со своите следбеници.


Киванч Татлитуг, кој ја сподели главната улога со Серенај Сарикаја во ТВ серијата „Семејство“, која утре ќе се појави на екранот со последната епизода, се појави романтично на социјалните мрежи. Познатото име на својот Инстаграм профил ја сподели фотографијата од моментот кога ја бакнува сопругата Башак Дизер.

Оваа поза на актерот, кој не ги користи активно социјалните мрежи, за кратко време стана на дневен ред.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *