Турската серија Долго те чекав – Од старт проблем со рејтингот - Tvserijali - Soprevod

Турската серија Долго те чекав – Од старт проблем со рејтингот

Многу се очекуваше од серијата Долго те чекав.
Серијата е најавена подолго време, вложени се многу пари, без дилема и напор во целиот проект. Сепак, како што се покажа, имаше проблем на самиот почеток. Се разбира, тоа е низок рејтинг. Турските блогери исто така ја опишаа серијата со реченицата „Планината се тресе, се роди глушец“. Гледаноста на првата епизода од серијата беше на многу ниско ниво. Тоа ги разочара сите луѓе кои работат на овој проект. Главната причина е што на гледачите во Турција едноставно не им се допадна приказната за серијата.

Доколку состојбата не се подобри во продолжението на серијата, иднината на овој проект е под знак прашалник.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *