Неслихан Атагул – нова фотографија што ви ги враќа насмевките на лицето (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Неслихан Атагул – нова фотографија што ви ги враќа насмевките на лицето (ФОТО)

Актерката Неслихан Атагул ги загрижи своите обожаватели откако се повлече од снимањето на серијата Ќерката на амбасадорот поради болест.
Денес таа објави нова фотографија со нејзиниот сопруг Кадира Доглуу. Се стекна впечаток дека актерката се чувствува одлично, дури и ако е подготвена за нова улога. Според моментално достапните информации, следното работно место на Неслихан Атагул ќе биде меѓународен проект. Откако заврши со работата на серијата, Неслихан сега е слободен да започне со работа на нов проект.

Судејќи според насмевката на актерката, сè е во ред во однос на нејзиното здравје и наскоро можеме повторно да ја очекуваме на сетот.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *