The Guardian за турската серија 50м2 - Tvserijali - Soprevod

The Guardian за турската серија 50м2

Најголемото англиско издание „Гардијан“ ја разгледа турската серија 50м2.
Сè на сè, тие не беа толку строги како некои од нивните турски колеги. Новиот проект на Нетфликс се претстави подобро од турските новинари кои главно ја прогласија серијата за неуспешна. Главниот актер во серијата, Енгин Озтурк, доби убава споредба во Гардијан. Енгин е прогласен за турски Том Харди, што секако може да му угоди на актерот. Според новинарите на Гардијан, серијата 50м2 остави добар впечаток. Ништо спектакуларно, но доволно добро за правилна проценка.

Според нив, серијата доби оценка 3 од можни 5, што навистина не е лош резултат.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *