Дениз Бајсал е лута на статистите во нејзината нова серија - Tvserijali - Soprevod

Дениз Бајсал е лута на статистите во нејзината нова серија

Актерката Дениз Бајсал изјави дека е многу лута на додатоците на серијата Тескилат.
Прво, крајно непрофесионално од нивна страна е што објавија фотографии од снимањето на серијата на социјалните мрежи. На ваквите работи едноставно немаат место во бизнисот, смета актерката. Друга работа, многу поважна, што му пречеше на Дениз Бајсал е тоа што статистите воопшто не го слушаат режисерот. Некои сцени беа снимени десет пати поради нив.

Денис додаде дека е лесно да се каже дека сакате да станете aвезда и славна. Ако дојдат токму така во сетовите и ги направат работите што ги прават на снимањето на серијата Тескилат, можат да заборават на тие соништа.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *