Дали Шахика ќе се збогува со Забранетото јаболко? Изненадувачка порака од Несрин Џавадзаде! - Tvserijali - Soprevod

Дали Шахика ќе се збогува со Забранетото јаболко? Изненадувачка порака од Несрин Џавадзаде!

Имаше развој што ги изненади сите во последната сцена од серијата Забрането јаболко, што се емитуваше синоќа на телевизијата Фокс во 96-та епизода! Хасан Али ја поканил Шахика во неговиот дом, под изговор да се поправи со Ендер и Шахика. Секако, за Шахика беше подготвена игра. Додека се смета дека Шахика, кој додал лекови на пијалокот, паднала на земја и се онесвестила, Хасан Али сфатил дека е мртва!

Ликот на Шахика, оживеан од Нерин Каваџаде во серијата, се обидува да му се одмазди на Хасан Али соработувајќи со Ендер. Сепак, овој пат има изненадувачка ситуација! Додека лекот што Седаи го става во пијалокот треба да биде лесна работа, несвестицата на Шахика го вознемирува Хасан Али.

Седаи вели дека е мртва, додека Хасан Али е изненаден што да прави кога ќе го погледне пулсот. Со оваа сцена на финалето од 96-та епизода, публиката не е за нејзино напуштање, иако Чахика е лош лик!

Публиката не сака да умре ликот на Шахика, која со своите интриги додава уште еден воздух на серијата. Ќе видиме што ќе се случи во следната епизода, но на социјалните мрежи се вртат предвидувања! Се вели дека Хасан Али, кој му служел на својата посебна репка, предизвикал смрт на Шахика додека се обидувал да му го расипе стомакот, но има различни проценки.

Некои гледачи велат дека Шахика и Ендер, кои соработувале со Махмут, имаат други планови. Всушност, се смета дека Шахика, кој не умрела, но чие чукање на срцето било забавено некое време, бил намерно вклучен во оваа ситуација и тие направиле игра за Хасан Али.

Во следната епизода, имаше изненадување од Несрин Каваџаде за публиката која чекаше да ги види фактите!

Еве го споделувањето:

Каваџаде го постави горенаведениот пост на страницата на Инстаграм и ја исфрли белешката „Последен поглед на Хасан Али бег“. Ова споделување на актерката, кој исто така на шега го напиша презимето на Хасан Али во стилот на Ендер, ми ја донесе на ум мислата за „Збогум?“

Можеби беше направена таква белешка за да ги остави да се прашуваат, да создадат возбуда, но фразата „Последен поглед“ ги збуни! Да видиме дали Несрин Каваџеде се збогува со оваа белешка. Ќе го видиме во наредните денови ..

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *