Нилпери Сахинкаја ја „загреа фантазијата“ на фановите за односот помеѓу Ханде Ерчел и Керем Бурсин! - Tvserijali - Soprevod

Нилпери Сахинкаја ја „загреа фантазијата“ на фановите за односот помеѓу Ханде Ерчел и Керем Бурсин!

Актерката Нилпери Сахинкаја беше видена како шета вчера кога одговараше на прашања од присутните медиуми.
Многу од прашањата се однесуваа на нејзините улоги и работа. Нилпери истакна дека е свесна за негативните коментари за нејзиниот лик од серијата Забрането јаболко. Ова не е изненадувачки, имајќи предвид дека таа игра прилично лоша личност во серијата, смета актерката. Во секој случај, кога предизвикува реакции, тоа значи дека добро си ја работи својата работа. Во моментов работи на три сета истовремено. Понекогаш му снемува енергија, но ја сака својата работа и наскоро заборава на заморот. Сахинкаја додава дека својата енергија ја враќа со одење во убаво и сончево време.

Нилпери Сахинкаја ја поттикна фантазијата на обожавателите кога рече дека Ханде Ерчел го посетила сетот на серијата Ајнен Ајнен на кој работат таа и Керем Бурсин. Се разбира, следеа разни теории дека Ханде и Керем биле во сериозна врска и дека таа мора да дојде да го види затоа што му недостасуваше. Можеби ќе ја дознаеме вистинската вистина можеби по крајот на нивната серија Чукај на мојата врата..

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *