Бурак Дениз за серијата Марасли - Tvserijali - Soprevod

Бурак Дениз за серијата Марасли

Турскиот актер Бурак Дениз даде ново кратко интервју за турските медиуми.
За време на интервјуто, актерот беше видно насмеан, што не изненадува. Бурак има причина да биде задоволен. Серијата Марасли станува сè попопуларна. Гледаноста на серијата е се подобра, што секако го радува актерот. Тој самиот го потврди тоа, и како што вели, резултатите што ги постигнува серијата се одлични. Тој го сака целото сценарио и серија и му претставува задоволство да глуми во ваков проект. Тимот со кој работи е одличен, создадена е голема енергија, што се рефлектира во самата серија, смета актерот.

Кога станува збор за приватниот живот, Бурак Дениз не сакаше да открие многу. Тој рече дека е среќен и тоа е сè што има да каже.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *