Почетокот на новата турска серија Cop Adam е одложен - Tvserijali - Soprevod

Почетокот на новата турска серија Cop Adam е одложен

Серијата Cop Adam е проект на Стар ТВ во кој имаат многу надеж. Серијата требаше да започне утре, среда, 23 ноември, но почетокот на емитувањето беше одложен.

Серијата Cop Adam ќе ја донесе приказната за опсесијата на мажот со жена. Главната машка улога ќе ја толкува Енгин Алтан Дузјатан, а негов партнер на сцената ќе биде Елчин Сангу. Оваа серија која ќе се емитува на Стар ТВ е многу амбициозен проект. Актерскиот пар веќе привлече големо внимание, а за серијата се зборува уште пред почетокот на емитувањето.

Премиерата на новата турска серија Cop Adam требаше да биде во среда на 23 ноември во 20 часот. Сепак, датумот на почеток на оваа ТВ серија е одложен. Серијата, односно нејзиниот почеток е одложен за 7 дена, па првата епизода ќе се емитува следната среда на 30 ноември. Причината за доцнењето е што продуцентите немале доволно време да снимаат и да подготват епизоди во резерва, кои би се емитувале во случај на непредвидени околности.

Во серијата, која го привлече вниманието на гледачите со објавените видео најави, важен фактор што предизвика голем интерес беше и портретирањето на ликот на психопатот Тамер, мајстор за создавање ликови како Енгин Алтан Дузјатан. Во ликот на Пери, управителот на банката кој бил затворен од Тамер, т.е. подрум, Елчин Сангу се подготвува да игра многу интересен и комплициран лик.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *