Unlisted: Pse Sëlla papritmas largohet nga seriali “Mos më braktis”,ja arsyeja…!(FOTO) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Pse Sëlla papritmas largohet nga seriali “Mos më braktis”,ja arsyeja…!(FOTO)

Ndërsa seriali i njohur i ekraneve të ATV-së nuk më lë me gjithë emocionet, Sıla, një nga personazhet e njohura të serialit, vdiq në zhvillimet e fundit të serialit.

Më saktësisht, ai mori lajmin për vdekjen e Tarık Sıla, e cila ishte gruaja zyrtare e Sıla.

Pra, a është vërtet Sıla i vdekur? A do të largohet Sıla nga seriali? Ju mund të gjeni të gjitha informacionet në artikullin tonë.

Mos më lër A ka vdekur Sıla? Çfarë ndodhi me Sıla? Jashtë serialit?
Ndërsa seriali i njohur i ekraneve të ATV-së, Mos më lër të shkoj, vazhdon me gjithë emocionet e tij, lajmi për vdekjen e Sıla në serial i ka mërzitur të gjithë.

Ai veçanërisht fajëson veten për vdekjen e Tarık Sıla. Tarık fillimisht shkoi pas Sıla-s, por Sıla nuk iu afrua Tarıkut për shkak të premtimeve që i bëri Meltem-it, për më tepër ai bëri kërkesë për divorc.

Kjo situatë e zemëroi Tarıkun dhe ai vendosi të largohej nga Sıla. Këtë herë, ai filloi të vraponte pas Sıla Tarık. Pra, si shkoi Sıla drejt vdekjes së saj?

Ajo dëgjoi se Sıla Meltem po bënte lajmet në gazetë dhe mësoi të gjitha faktet.

Pas kësaj situate, ai ka vetëm një qëllim: t’i tregojë Tarıkut të vërtetën dhe ta fitojë atë, por si Tarık ashtu edhe Meltem do ta parandalojnë këtë situatë.

Ndërsa Tarık është i zemëruar me Sıla-n sa herë që vjen tek ajo, Meltem do t’i thotë Sıla-s se ata kanë një jetë të lumtur me Tarık dhe do ta shtyjë Sıla-n në dëshpërim.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *