Алп Навруз е задоволен од почетокот на серијата Yurek Cikmazi / Скршено срце - Tvserijali - Soprevod

Алп Навруз е задоволен од почетокот на серијата Yurek Cikmazi / Скршено срце

Алп Навруз, кој го игра ликот на Халил Текин во серијата Јурек Чикмази / Скршено срце што се емитува на ТРТ1, ги изненади своите обожаватели со својот поинаков имиџ.

Како резултат на тоа што е многу добар како пар во ТВ серијата со Ирем Хелвачиоглу, на социјалните мрежи експлодира интересот за серијата Јурек Чикмази. Алп Навруз направи добар избор со својот нов проект и уште еднаш докажа дека има одредено знаење во изборот на ТВ серии.

Навруз рече дека серијата започнала добро и добро напредувала. Истакнувајќи дека приказната е многу убава, актерот изјавил дека повратните информации од публиката биле исто така многу добри и тие биле задоволни од тоа. Алп Навруз ја даде следната оцена за серијата Јурек Чикмази / Скршено срце:

„Драмата оди многу добро, почна добро, нашите впечатоци и нашата приказна се многу добри. Тажни сме во секоја нова епизода. Тажни сме и кога снимаме. Сега се е во ред, екипата е многу добра, актерите се многу добри. Се надевам дека така ќе продолжи“. .

Алп, кој исто така одговараше на прашања за неговата колешка Ирем Хелвачиоглу во ТВ серијата Јурек Чикмази, рече: „Ирем е многу добар и напорен партнер на сцената. Можеме да поминеме, можеме да размениме идеи. Немаме никакви тешкотии додека играме. И другите колеги се исти“, изјави актерот.

По романтичната серија како Ада Масали, Алп Навруз сега го привлече вниманието кон себе со навистина тешка драма и се добива впечаток дека досега многу добро ја заврши работата во новата серија.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *