Unlisted: Burak Yoruk dhe Ilayda Alisan aktoret me te mire ne Turqi... - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Burak Yoruk dhe Ilayda Alisan aktoret me te mire ne Turqi...

Sot u organizua per te 48 here nata e cmimeve Flutura e arte ne Turqi. Ne kete edicion u be perzgjedhja e aktoreve dhe filmave me te mire te te gjitha zhanreve.

Cmimin aktori dhe aktorja më e mirë e zhanrit romantik komedi e fituan Ilayda Alisan dhe Burak Yoruk.
Dy aktore shume te dashur per publikun tone. Burak Yoruk ashtu sic kemi shenuar edhe me pare ka prejardhje Shqiptare dhe kete ai nuk e fsheh aspak ku ne nje episod te serial Ask, Mantik, Intikam… (Dashuri, Logjike, Hakmarrje)


Ne foton me poshte e shihni aktorin Burak qe mbane varesen me Shqiponjen..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *