Нова промена во серијата Gecenin Ucunda / На крајот на ноќта - Tvserijali - Soprevod

Нова промена во серијата Gecenin Ucunda / На крајот на ноќта

Многу обожаватели на турски серии се прашуваат каква е судбината на серијата Gecenin Ucunda / На крајот на ноќта, која сега се емитува во вторник навечер на ТВ Стар.

Последните зборови на Кадир Догулу дека меѓународната продажба на овој проект оди многу добро, малку ги олесни љубителите на серијата. Оние кои знаеја дека раководствата на каналите се потолерантни кон продукциите со добра меѓународна продажба и избегнуваат предвремено финале, ја сфатија важноста на оваа ситуација. Додека Кадир Догулу веќе зборуваше за интересот што го добија во странство, тој побара поддршка и од своите фанови во Турција.

Сè уште не е познато како ова барање за поддршка ќе влијае на рејтингот. Сепак, познато е дека Стар ТВ, продуцентот и актерите на серијата Gecenin Ucunda / На крајот на ноќта се уште немаат намера да се откажат. Имаше уште еден настан кој навести дека серијата ќе продолжи да се емитува на екранот. Оваа порака, овој пат дадена преку разделбата, всушност значи дека серијата ќе се инсистира да остане на екранот.

Адаптирана од истоимениот роман на Перида Џелал, серијата Gecenin Ucunda претрпе важна промена, сменети се сценаристите на проектот. Додека сценаристите кои ја пишуваа серијата од почетокот се разделија, излегува дека почнале да работат и 3 нови сценаристи. Со оваа промена се очекува да се направат важни интервенции во приказната на серијата. Од 10-та епизода гледачите ќе можат да ги видат промените во новото сценарио, а тој објаснува дека ова не е рано финале за Геченин Уцунда, туку пресметка како да се започне проектот.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *