Туба Бујукустун направи уште една исповед за својот приватен живот - Tvserijali - Soprevod

Туба Бујукустун направи уште една исповед за својот приватен живот

За актерката Туби Бујукустун се зборуваше и кога дојде до израз со улогата во серијата Zeytin Agaci / Olive Tree, која се снимаше за Нетфликс во текот на летото.

Актерката, која стана позната во многу земји во светот по продукциите во кои учествуваше, моментално живее во Париз. Туба Бујукустун своевремено беше мажена за нејзиниот колега и режисер Онур Сајлак, а нејзините ќерки близначки Топрак и Маја, кои се родени од оваа заедница, моментално учат во училиште во Париз.

Туба Бујукустун не ја напушта својата страна поради образованието на своите ќерки. Актерката зборуваше за својот нов живот во Париз за магазинот за кој неодамна даде интервју. Таа направи и неколку признанија за себе! Актерката го сподели својот внатрешен свет. Туба, која беше пред објективот за магазинот Elle, изјави:

„Сè уште сум во процес на запознавање со себе. Постојано се менувам. Имам многу детали; Ако го дефинирам едното, би било неправедно кон другото. Јас сум прилично среќен таков каков што сум. Мило ми е што сум таков со моите проценки, моите грешки, моите постапки и неуспеси“.

Обидувајќи се да се навикне на новиот живот во Париз, актерката вели дека често шета по улиците на градот и посетува изложби. Иако нејзиниот живот е прашање на љубопитност на страниците на списанијата, актерката признава дека не живее во крајности. Бујукустун додаде: „Иако одам во крајности во моите чувства, јас не сум некој што живее во крајности како начин на живот. Во мене има една Туба која тие што гледаат однадвор не ја гледаат“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *