Која е Мерич Арал од Игра на Судбината, од каде е, колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Која е Мерич Арал од Игра на Судбината, од каде е, колку години има?

Која е Мерич Арал, од каде е, колку години има? Во која ТВ серија и филм глумеше Мерич Арал?

Мерич Арал почна да биде интересно име поради својата кариера и живот. Мерич Арал веќе некое време е вљубена во актерот Серкан Кескин. Која е Мерич Арал и нејзината кариера на интернет истражуваат и нејзините обожаватели кои внимателно ја следат младата актерка. Па, која е Мерич Арал, колку години има и од каде е? Еве ги ТВ сериите и филмовите во кои глуми Мерич Арал!!

Мерич Арал е родена на 17 ноември 1988 година. По завршувањето на средното образование, актерката, чии родители се исто така правници, студирала право и компаративна литература како малолетна на Универзитетот Билги. Мерич Арал, која дипломирала во 2012 година, не сакала да биде правник по завршувањето на адвокатската пракса, па почнала да работи како филмска асистентка во Јени Синемачилар.

Актерската кариера ја започна во 2012 година кога беше поканета на пробното снимање на серијата Султан во која главните улоги ги толкуваа Нурѓул Јешилчај и Шахин Ирмак и прифати. Потоа, помеѓу 2013 и 2015 година, таа го толкуваше ликот на Хејл во серијата „Меџезир“ со Чагатај Улусој, Серенај Сарикаја, Бариш Фалај, Мине Тугај и Шебнем Донмез во главните улоги.

Во 2014 година, таа го играше ликот на Медиха во филмот Unutursam Fısılda. Мерич Арал, чија ѕвезда уште повеќе блеска со ликот на Езги во филмот Hesapta Aşk, објавен во 2015 година, летото 2016 година му даде живот на ликот на Еџе, една од главните улоги во серијата Високо Општество. Еве ги ТВ сериите и филмовите на Мерич Арал;
Серии
2012 Sultan Diyar
2013-2015 Medcezir Hale
2016 Yüksek Sosyete Ece
2017-2019 Söz Eylem Mercier
2020-2021 Kırmızı Oda Doktor Ayşe Gölge
2021-2022 Kaderimin Oyunu Helin Demirhan

Филмови
2013 Balayı
2014 Muska Melis
2014 Unutursam Fısılda Mediha
2015 Hesapta Aşk Ezgi Ozdemir
2017 Cingöz Recai Filiz
2018 Yanımda Kal Zeynep Çelebi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *