Која е Зухал од Игра на судбината? Кое е вистинското име на Зухал? Во која ТВ серија глумеше Зухал? - Tvserijali - Soprevod

Која е Зухал од Игра на судбината? Кое е вистинското име на Зухал? Во која ТВ серија глумеше Зухал?

Актерите и ликовите од серијата „Игра на судбината“ се за нашите читатели. Вниманието го привлече и ликот на Зухал во популарната серија. Подоле имате информации за Зухал…


Есенѓул Ајпек е меѓу актерите на серијата „Игра на судбината“. Есенѓул Ајпек ја игра Зухал во серијата.
Која е Зухал од Игра на Судбината?
Зухал, која во серијата „Игра на судбината“ ќе ја игра Есенѓул Ајпек, е многу лута бидејќи Махир ја отфрлил неа. По противањето на Хелин која и сврти грб на Зухал, таа се впушта во многу опасна игра.

Којa е Есенгул Ајпек?
Есенгул Ајпек е всушност спортист што се занимава со Muaythai. Есенѓул Ајпек, која го привлекуваше вниманието со мускулестото тело и згодноста за време на факултетското образование, почна да учествува во серии посетувајќи курсеви за глума со нејзината љубопитност за глума.

Есенгул Ајпек беше дел од серијата Beni Birakma и Beni Affet. Игра на судбината беше нејзиниот најголем пројект..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *