Погледнете ја прекрасната сопруга на Махир од Игра на Судбината, која тој избегнува да ја прикаже! - Tvserijali - Soprevod

Погледнете ја прекрасната сопруга на Махир од Игра на Судбината, која тој избегнува да ја прикаже!


Погледнете ја прекрасната сопруга на Махир од Игра на Судбината, која тој избегнува да ја прикаже! Гледајќи ја нејзината убавина, си го гризна јазикот!!
Приватниот живот на Сарп Апак, кој стекна слава со ликот на Махир, кому му даде живот во ТВ серијата „Игра на судбината“, стана предмет на љубопитност кај гледачите. Оние кои истражувале за него се зачудиле кога ја виделе прекрасната сопруга на Апак.

Сарп Апак, кој стекна голема репутација со улогата на анадолскиот рокер Танриверди во ТВ серијата Европска страна, ја зацврсти својата репутација со ликот на Ѓувен, кој го толкуваше во ТВ серијата Кавак Јелери.
Сарп Апак, кој потоа се појави во комични улоги во ТВ серии како Јалан Дуња и Џет Сосиете, се врати на екраните со ТВ серијата „Игра на судбината“ која се емитуваше на ТВ Стар.
Апак, кој му даде живот на ликот на Махир во серијата со Ојку Карајел, Акин Акинозу и Мерич Арал, е ценет за неговата успешна глума.

Оние кои се интересират за успешниот актор зачудени се затоашто актерот се труди својот приватен живот да го држи подалеку од печатот.
Брак како од соништата за Сарп Апак!
Со еден твит се смени судбината на Сарп Апак кој никому лесно не му ги отвори вратите на своето срце.
Сарп Апак се понуди да се сретне со Бенгису Узуноз, една позната Твитер феноменка во тоа време.
Сепак, Бенгису Узуноз беше претпазлива бидејќи била загрижена дека Сарп нема да ја гледа како што сака со неговите очи.

Успешниот актер во интервјуто кое го дал години подоцна изјавил „Многу трчав по Бенгису“ и изрази колку труд вложил во оваа љубов.
Сарп Апак рекол дека се заљубил во сопругата штом ја видел на првиот состанок и дури почувствувал дека Бенгису Узуноз е жената со која сакал да го помине животот.

Она што го импресионираше Апак е тоа што Бенгису Узуноз беше убава, интелигентна и забавна жена.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *