Unlisted: Pse do të largohet Zejnepi nga seriali Mos me braktis? Pse Sıla Özlem largohet nga Mos me braktis? - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Pse do të largohet Zejnepi nga seriali Mos me braktis? Pse Sıla Özlem largohet nga Mos me braktis?

Xhirimet e sezonit të tretë të serialit Mos më braktis kishin filluar të premten, me 2 gusht 2019; megjithatë, u kuptua se kishte dy ndarje të trishta dhe të rëndësishme nga seriali Mos më braktis kur filluan xhirimet.


Regjisorët e Mos më braktis kanë bërë një ndryshim të rëndësishëm në skenarin e sezonit të 3-të të serialit dhe kanë hequr personazhet e Hulya-s dhe vajzës së saj Zeynep nga seriali Mos më braktis. Sigurisht, audienca pyet veten pse këta dy personazhe u hoqën nga skenari? Kjo është përgjigja:

Nnë dy sezonet e para të serialit Mos më braktis janë xhiruar gjithsej 280 episode. Është një sukses i madh për skenaristët që të prodhojnë një serial me 280 episode me të njëjtin kast dhe të njëjtët personazhe. Skenari i serialit Mos më braktis kishte ngecur dhe nuk mund të përparonte në asnjë drejtim. Përballë kësaj situate, skenaristët vendosën të prezantojnë personazhe të rinj për t’i dhënë një atmosferë të re serialit. Ky ndryshim nuk ishte në anën e Sıla dhe Tarık, por në anën e Emre dhe Zeynep. Skenaristët, të cilët mund të prodhonin tema të reja për dashurinë e Sıla dhe Tarık, vendosën të bëjnë ndryshimin në trekëndëshin e Zeynep Emre dhe Bora, ku nuk mund të prodhonin më përmbajtje të re.

Me fjalë të tjera, ndarja e Zeynep dhe Hülya nga seriali Mos më braktis ishte tërësisht për shkak të skenarit; Përndryshe, siç mendojnë disa shikues, nuk është për shkak të ofertave të ndryshme për Sıla Özlem
Gonca Yakut, e cila i dha jetë personazhit të Hulya-s në serialin televiziv Mos më braktis, u transferua në serialin e ri të përditshëm të Star TV, Sevdim Seni Bir Kere; por fatkeqësisht Sıla Özlem mbeti pa serial të paktën deri në janar dhe do të duhet të pres ende.

Në serialin televiziv Mos më braktis, Sıla Özlem (Zejnep) u zëvendësua nga një aktore e re kryesore. Ky emër ishte aktorja bukuroshe Merve Üçer, të cilën publiku nuk e pa shumë në ekran. Merve Üçer, e cila është 26 vjeç, do t’i japë jetë një personazhi të ri në serialin Mos më braktis. Për këtë arsye, duke qenë se seriali nuk do t’i japë jetë personazhit të Zeynep, personazhi i Zeynep në serialin Mos më braktis mund të ketë shkuar në Ankara me nënën e saj dhe të ketë lënë gjithçka pas vete ose të ndodh dicka tjetër me të dhe nënën e saj.

Aktualisht Sıla Özlem është në pritje të ofertave nga seriale të ndryshme sezonale, të shohim nëse producentët e serialit do t’i sjellin oferta yllit të serialit Mos më braktis.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *