Кој е Угур од Игра на судбината ? Колку години има Угур? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Угур од Игра на судбината ? Колку години има Угур?

Серијата која привлекува внимание со својата силна актерска екипа и тема, беше една од поамбициозните серии. Актерите и нивните ликови се предмет на љубопитност во серијата, чија последна епизода ќе се емитува на екраните на Сител вечерва.


Додека Ојку Карајел, Акин Акинозу и Сарп Апак се во главните улоги на серијата „Мојата судбина“, Емре Кабакушак седи на режисерското столче додека Ѓул Абус Семерџи го пишуваше сценариото за серијата. Во серијата „Игра на судбината“ која започна да се снима во Амасија, а ќе продолжи во Истанбул, продолжуваат да влегуваат нови актери. Јилдирим Озџан беше вклучен во серијата со ликот на Угур. Животот на младите ѕвезди во серијата ќе ги најдете подоле.

Кој е Угур од Игра на судбината ?
Ликот Угур, кој ќе го игра Јилдирим Озџан во серијата „Играта на судбината“, е дете на брачниот пар Џемал и Асије. Тој сака да биде фудбалер. Тој израснал без љубовта на неговиот татко.

Јилдирим Озџан, малата ѕвезда од серијата Играта на судбината, е роден во 2014 година во Истанбул. Детскиот актер Јилдирим Озџан, кој започна да се занимава со манекенство со поддршка на неговите родители, учествуваше во реклами на некои брендови. Малата ѕвезда, која за прв пат се најде пред камерите во 2020 година, го толкуваше ликот на Мустафа во ТВ серијата Шереф Созу.

Јилдирим Озџан, роден 2014 година, има 9 години.
Во која ТВ серија глумеше Јилдирим Озџан?
Во 2020 година ликот на Јилдирим, кој беше пред камерите со серијата Шереф Созу, стана Мустафа. Минатата година го играше ликот на Угур во серијата Игра на судбината.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *