Мелиса Асли Памук ја сподели добрата вест… - Tvserijali - Soprevod

Мелиса Асли Памук ја сподели добрата вест…

Мелиса Асли Памук рече дека нејзината баба и тетка, кои беа заробени во зградата за време на земјотресот, преживеале.
Познатата актерка Мелиса Асли Памук изјави дека нејзината баба и тетка ѝ останале заробени во зградата во која живееле по земјотресот. Памук рече: „Баба ми не може да оди, болна е… Со тетка ми се заробени во зградата. Не знаеме како е станот, има ли некој во околината што може да помогне? 75. Булевар Јил бр.10 Џем, стан 4-ти кат Антакија, додека бараше помош, Добра вест дојде од убавата актерка. „И баба ми и тетка ми преживеаја. Фала богу. Господ нека е на помош на нашата земја“, рече таа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *