Која е Ајше од хит серијата Ранети срца? Од каде е Ајше, колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Која е Ајше од хит серијата Ранети срца? Од каде е Ајше, колку години има?

Која е Ајше од хит серијата Ранети срца? Од каде е Ајше, колку години има?
Јагмур Танрисевин доаѓа на екранот со улогата на Ајше Јилмаз во серијата Ранети срца. По нејзиниот настап во серијалот Ики Јаланџи таа повторно се појави на екранот за нејзините фанови. Од каде е Ајше? Колку е висока?


Сигурно сте љубопитни за животот на убавата Јагмур Танрисевсин која ја толкува улогата на Ајше. Младата актерка е родена во Мерсин и направи име во серијалот Гунеши Беклеркен. Таа се школувала во одделот за керамичко стакло. После завршувањето на обуката, таа учествуваше во неколку реклами. Еве ја биографијата на Јагмур Танрисевсин…

Јагмур е Родена на 24 август 1990 година во Мерсин. Таа дипломирала на универзитетот Мармара, Факултет за ликовни уметности, Одделение за џам-керамика. Таа ја продолжува својата актерска кариера заедно со работата во одделот во кој студираше. Актерката, која е заинтересиран за бокс, тенис, скијање, кошарка, скулптура и сликарство, е позната во серијата Гунеши Беклеркен со ликот на Мелис Гузел. Таа ја играше улогата на Џенифер во хорор филмот Трагедија, прва ко -продукција на Америка во која играше на англиски јазик.

Таа го играше ликот на Чагла во филмот „Продолжено семејство: залепување“. Таа глумеше во филмот „Ашк Аглатир“. Играше и гостински улоги во сериите Адини Фериха Којдум и во Пис Једили… Во есента 2014 година ја толкуваше улогата на Тилеј Менген, ќерка на Устура Фајсал (Халук Билгинер). Во серијата „Мајис Краличеси“ ја имаше главната улога. Во моменто игра во серијата Ранети срца со ликот на Ајше која ќе се заљуби во Ферит..Јагмур Танрисевсин е висока 1,70.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *