Сопругата на Мурат од серијата Добрина излезе дека е многу познатата актерка! - Tvserijali - Soprevod

Сопругата на Мурат од серијата Добрина излезе дека е многу познатата актерка!


Исмаил Демирџи, кој учествуваше во продукции како „Судир“, „Мехмед: Бир Џихан Фатихи“, „Гревовите на мојот татко“, „Таткото на татковците“ и „Величествениот век Косем“, е ценет за неговата глума. На крајот, Исмаил Демирџи, кој ја делеше главната улога со Аслихан Ѓунер во серијата Северна Звезда – Прва Љубов, остана врежан во сеќавањата со улогата на Кузеј Молаоглу во серијата. Оние кои ја видоа сопругата на Исмаил Демирџи, кој ја делеше главната улога со Хатиџе Шендил и Сера Кутлубеј во серијата Добрина, која сега се емитува на екраните на ТВ Сител, останаа запрепастени. Сопругата на Демирци е позната актерка.

Исмаил Демирци, доби признание за неговата глума. Тој се појави во продукции како што се Судир, Мехмед: Бир Џихан Фатихи, Гревовите на мојот татко, Татко на татковците и Величествениот век Косем.

На крајот, Исмаил Демирџи, кој ја делеше главната улога со Аслихан Ѓунер во серијата Северна ѕвезда – прва љубов, остана врежан во сеќавањата со улогата на Кузеј Молаоглу во серијата.

Оние кои ја видоа сопругата на Исмаил Демирчи, Мурат од Добрина, кој ја делеше главната улога со Хатиџе Шендил и Сера Кутлубеј во серијата Добрина, која сега се емитува на екраните на Сител, останаа запрепастени.
Сопруга на Исмаил Демирџи излезе дека е познатата актерка Ханде Сорал.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *