Која е Дамла од серијата Добрина? Во која ТВ серија глумеше Дамла? Повеќе Информации за Дамла! - Tvserijali - Soprevod

Која е Дамла од серијата Добрина? Во која ТВ серија глумеше Дамла? Повеќе Информации за Дамла!

Актерите и ликовите од серијата добрина се љубопитни за нашите читатели. Вниманието го привлече ликот по име Дамла во популарната ТВ серија Добрина. Ликот на Дамла, кој го игра Сера Кутлубеј, привлече внимание. Еве информации за Сера Кутлубеј…


Сера Кутлубеј е меѓу актерите на серијата „Добрина“. Сера Кутлубеј ја игра Дамла во серијата.
Во серијата „Добрина“; Неслихан (Хатиџе Шендил) има прекрасен, завиден живот однадвор. Додека Неслихан верува во оваа илузија и мисли дека живее совршен живот, дознава дека личноста на која најмногу и верува во животот, нејзиниот сопруг (Исмаил Демирчи), ја изневерува долго време. Згора на тоа, со Дамла (Сера Кутлубеј) со која ја заменува својата сестра. Сите камења на кои гази се поместени и Неслихан мора да го преиспитува и повторно да го толкува доброто и погрешното, доброто и лошото, за да може повторно да стане и да се бори за себе, за своето семејство, за своите деца…

Сера Кутлубеј е всушност спортистка на Муајтаи. Сера Кутлубеј, која привлекуваше внимание со мускулестото тело и згодноста за време на факултетското образование, почна да учествува во серијата со следење на тренинзи за глума со нејзината љубопитност за глума.

Сера Кутлубеј е турска актерка родена на 19 април 1994 година во Анкара. Убавата актерка, која претходно глумеше во ТВ сериите Zalim Istanbul (2019), Isimziler (2017) и Kehribar (2016), моментално игра улога во серијата Добрина која се емитува на Sitel tv. Сера Кутлубеј дипломирала на Театарскиот оддел на Универзитетот Халич и одела на часови по глума на Академијата за комуникациски науки во Баскент.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *