Шахика од Забрането Јаболко: Сега сум постојано загрижена - Tvserijali - Soprevod

Шахика од Забрането Јаболко: Сега сум постојано загрижена

Несрин Каваџаде, која пред некој ден беше изложена на Саемот за накит, зборуваше за земјотресите што се случија во Кахраманмараш. Познатото име кажа дека постојано бил загрижена.


Актерката Несрин Каваџаде го посети штандот на компанијата, чиј бренд е заштитно лице, на Саемот за накит. Привлекувајќи внимание со својата црна облека, Каваџаде не занемари да разговара со новинарите.

Зборувајќи за земјотресите во Кахраманмараш на 6 февруари, познатото име рече: „Ние сме многу силна земја. Му покажавме на светот како сме поврзани. Заедно ќе ги надминеме црните денови“, рече таа.

„Загрижена сум поради можниот земјотрес во Истанбул. Но, тоа не е за мене, тоа е за моето семејство. Се надевам дека ќе дојдеме до трајни решенија“, продолжи 40-годишната актерка, „Неодамна отидов на театарска претстава во Кадикој на три ката под земја. Верувај ми, само помислив на земјотресот. Сега сум постојано загрижена“, рече таа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *