Сафије од серијата Невиност: Имам тажен роденден - Tvserijali - Soprevod

Сафије од серијата Невиност: Имам тажен роденден

Актерката Езги Мола, која пред некој ден ја прослави својата нова возраст кај нејзиниот сакан Мустафа Аксакали, не го одби барањето на новинарите за интервју по вечерата.

Езги Мола, која роденденот го прослави со својот сакан Мустафа Аксакали во која е вљубена извесно време, изјави: „Посакувам здравје и мир за сите нас. Сакам да биде година кога ќе бидеме добри еден за друг. Времето почна брзо да поминува по Ковид-19. Дојдоа моите пријатели, рековме „ајде да вечераме“, а никој не се виде. Добро за сите нас. Од друга страна, имам тажен роденден поради познатиот земјотрес. И јас имав 30 години. Сега има 40 години, тоа би било убаво, претпоставувам. Мислам дека секоја возраст има своја убавина“, рече таа.

Од друга страна, Мола, чиј прстен од дијамант на прстот не остана незабележано, рече: „Ова е старо. Сум го имала“..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *