Љубовниот профил на Фахрије Евџен и Бурак Озчивит - Tvserijali - Soprevod

Љубовниот профил на Фахрије Евџен и Бурак Озчивит

Фахрије Евџен и нејзиниот сопруг Бурак Озчивит, кои во изминатите недели го зедоа своето второ бебе во раце, ги споделија своите љубовни пози на своите профили на социјалните мрежи.

Бурак Озчивит, кој активно ги користи своите профили на социјалните мрежи, додаде нова фотографија на фотографиите што ги направи со сопругата актерка Фахрије Евџен. Згодниот актер ја сподели својата поза со сопругата пред камера, ставајќи емоџи со бело срце во делот приказни на својот Инстаграм профил. Споделувањето на актерската двојка привлече големо внимание кај нивните обожаватели.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *