Која е Бетул од Ранети Срца? Колку години има Бетул?(Фото) - Tvserijali - Soprevod

Која е Бетул од Ранети Срца? Колку години има Бетул?(Фото)

Зехра Јилмаз го привлекува вниманието ликот на „Бетул“ во серијата Ранети Срца. Па, која е Зехра Јилмаз? Од каде потекнува Зехра Јилмаз? Колку години има Зехра Јилмаз? Деталите се тука…
Куриозитет беше животот на Зехра Јилмаз, која привлече внимание со својата актерска изведба. Па, која е Зехра Јилмаз? Од каде потекнува Зехра Јилмаз?


Зехра Јилмаз е родена во јуни 1994 година во Истанбул. Зехра Јилмаз, која се школувала на Катедрата за радио, телевизија и кино на Универзитетот Мармара, студирала глума на Актерската работилница Џунејт Сајил.

Зехра Јилмаз, која своето прво актерско искуство го имаше со ТВ серијата „Бодрум Масали“ емитувана на Канал Д, подоцна учествуваше во екипата на серијата „Црно лето“. Таа учествуваше во актерската екипа на серијата Cennetin Gözyaşları, која се емитуваше на АТВ екраните заедно со Берк Атан и Алмила Ада, и го играше ликот на Мелиса. По ТВ серијата Кимсе Билмез, која заврши во декември 2019 година, таа последен пат се појави во ТВ серијата Генчлигим Ејвах.

Зехра Јилмаз зборуваше за ликот на Бетул: „Бетул ми е најсличен меѓу ликовите што сум ги играла досега. Таа е толку наивна што понекогаш моето срце не може да го издржи. Сакам да ја гушнам додека го читам сценариото“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *