Афра Сарачоглу одговори за потегот на нејзиниот поранешен дечко Мерт Јазиџиоглу! - Tvserijali - Soprevod

Афра Сарачоглу одговори за потегот на нејзиниот поранешен дечко Мерт Јазиџиоглу!

Афра Сарачоглу не остана рамнодушна на фактот дека нејзиниот поранешен дечко Мерт Јазиџиоглу не ја следи повеќе на социјалните мрежи. И Афра која се раздели со Мерт пред неколку месеци престана да го следи Мерт на социјалните мрежи.


Мерт Јазиџиоглу и Афра Сарачоглу, кои се запознаа на снимањето на филмот Ији Ојун во 2018 година, во декември минатата година ставија крај на 4-годишната врска и ги разделија своите домови. Кратко време по разделбата, Јазиџиоглу почна да има љубовна врска со Дилан Чичек Дениз. Јазичиоглу, кој ја живееше својата врска подалеку од видното поле, со еден удар ја избриша својата 4-годишна љубов од својот профил на социјалните мрежи.

На овој потег на Мерт Јазиџиоглу, со кој имаше врска 4 години, одговори Афра Сарачоглу чија серија ЖЕНКАР собори рекорди на гледаност и се искачи на скалилата до успехот. Убавата актерка ден подоцна престана да го следи Јазиџиоглу, кој не ја следеше неа од поодамна.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *