Есра од серијата Мирисот на Љубовта на пазарење со стомакот до нос!!! - Tvserijali - Soprevod

Есра од серијата Мирисот на Љубовта на пазарење со стомакот до нос!!!

Фунда Еригит, која минатата недела се омажи за режисерот Беркун Оја и е во 7-ми месец од бременоста, претходниот ден се одрази на објективите на улиците на Нишанташи.


Актерката Фунда Еригит, која наскоро ќе го има своето прво бебе во рацете, последен пат е видена како излегува од трговски центар во Нишанташи. Познатата актерка која пазареше со стомакот до нос, продолжи по патот за да ги остави прашањата поставени од новинарите без одговор.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *