Белгин од Карадај се омажи за Беркун Оја - Tvserijali - Soprevod

Белгин од Карадај се омажи за Беркун Оја

Познатата актерка Фунда Еригит која е во 7-ми месец од бременоста се омажи за режисерот Беркун Оја во кој е вљубена со години. Еригит, кој чекаше машко бебе, на свадбената церемонија сакаше да облече едноставна венчаница.


Фунда Еригит, која неодамна се прослави со учество во продукциите на „Bir Başkadır“ и „Cici“, сега се подготвува да го држи своето прво бебе во раце. Двојката Еригит и Беркун Оја, која ја одложи свадбената церемонија поради земјотресите во Кахраманмараш, се венчаа пред некој ден.

На церемонијата на дуото кои долго време беа вљубени присуствуваа блискиот круг и членовите на семејството. Убавата актерка од младата двојка претпочиташе да носи венчаница со потпис на Ониз Ипек Дерман.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *