Која е Нехир од хит серијата Добрина? Колку години има ќерката на Мурат и Неслихан? - Tvserijali - Soprevod

Која е Нехир од хит серијата Добрина? Колку години има ќерката на Мурат и Неслихан?

Мина Акдин е блескавата ѕвезда на актерската екипа на серијата Добрина. Една од децата-протагонистки на серијата Добрина на Сител е и Мина Акдин. Мина Акдин се појавува со ликот на Нехир во серијата Добрина и Нехир е ќерката на Мурат и Неслихан.


Таа е прво дете и единствена ќерка на Мурат и Неслихан во серијата Добрина. Нехир, која е ученик во трета година во основно училиште, е вљубена во својот татко Мурат. Нехир исто така одлично се сложува со својата мајка, и секогаш сака да ги гледа своите родители среќни.

Мина Акдин, која првпат се појави во рекламата за детската библиотека Трт Чоџук, е родена на 4 октомври 2012 година во Амстердам, Холандија. Мина Акдин, која има 10 години, ќе биде едно од блескавите деца актери со својата симпатичност и успешна глума. Мина Акдин, која нејзиното семејство ја регистрираше во агенцијата Лејла Ширин, првпат се појави во мала улога во актерската екипа на Херџаи. Мина Акдин, која е родена во Холандија, а подоцна се населила во Турција, е феномен на Инстаграм.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *