Ферит од серијата Женкар: Со машина за бричење си ги скратив веѓите (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Ферит од серијата Женкар: Со машина за бричење си ги скратив веѓите (ФОТО)

Ферит од серијата Женкар: Со машина за бричење си ги скратив веѓите
Мерт Рамазан Демир, кој ја дели главната улога со Афра Сарачоглу во ТВ серијата „Yalı Çakını“, раскажа извонреден спомен за неговите веѓи кои постојано се коментираа во една програма на која тој гостуваше. Деталите се тука…


Во програмата „Вечерва со Ибрахим Селим“ гостуваше познатиот актер Мерт Рамазан Демир. Младиот актер со публиката сподели спомен од неговите густи веѓи во средношколските години.

„Дали ги кубеш веѓите? Одговарајќи на прашањето, Демир рече:
„Да имавте вакви веѓи, рака ќе фрливте. Да ме видевте во средно училиште. Ме исмејуваа поради моите веѓи. Тоа беше една од моите најголеми трауми. Тоа е една од работите што ги сакам во моментов“.

Велејќи дека си ги земал веѓите со машина за бричење, Мерт Рамазан Демир рече: „Еден ден, кога одев во средно училиште, ми се слоши многу и си ги скратив веѓите со машината. Ми останаа само аглите на веѓата. По ѓаволите. Додека работеше во пекара во лето, дојде една постара сестра и праша: „Што направи со овие веѓи?“ Ме нарече „навредени веѓи““, рече тој.

25-годишниот актер рече: „Веѓите не растаат и моите веѓи не пораснаа долго време. Обликот на тие веѓи ми ја зеде целата самодоверба. Многу се молев да ми излезат веѓите. Се смеам, но беше многу тешко“, заклучи тој.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *