Џансу Дере возбудена за серијата Неверство - Tvserijali - Soprevod

Џансу Дере возбудена за серијата Неверство

Џансу Дере и Канер Чиндорук ги делат главните улоги во ТВ серијата Садакциз, со слоганот „Гневот на измамената жена е полош од пеколниот оган“. Адаптацијата на Канал Д на продукцијата на БиБиСи Доктор Фостер ќе се сретне со публиката во среда на 7 октомври. Серијата во која играат и Бурак Серген и Мелис Сезен има приказна која ќе ги заинтригира …

Џансу Дере и Канер Чиндорук ги делат главните улоги во ТВ серијата Садакциз, со слоганот „Гневот на измамената жена е полош од пеколниот оган“. Адаптацијата на Канал Д на продукцијата на БиБиСи Доктор Фостер ќе се сретне со публиката во среда на 7 октомври. Серијата во која играат и Бурак Серген и Мелис Сезен има приказна која ќе ја заинтригира публиката.

Кансу Дере, која ја игра докторката по име Асја, даде изјава во која вели: „Тоа е вистинска животна приказна. Нашиот женски лик може да дејствува и надвор од она што го очекувавме. Со други зборови, можеме да кажеме дека ќе покаже нешто необично. ”

Актерката, која објасни дека била измамена и во приватниот живот, додаде дека реакциите и динамиката секогаш се разликуваат.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *