Серијата Sadakatsiz започна многу успешно - Tvserijali - Soprevod

Серијата Sadakatsiz започна многу успешно

Серијата Садакциз која се емитуваше во средата навечер на екранот на Канал Д започна одлично. Нејзините оценки се неверојатни. А по високо оценетата серија Курулус Осман, ова е најгледаната серија. Рефлексијата на социјалните мрежи е исто толку важна колку и гледаноста на серијата во која главните улоги ги толкуваат Кансу Дере, Канер Циндорук и Мелис Сезен. На социјалните мрежи имаше …

Серијата Садакциз која се емитуваше во средата навечер на екранот на Канал Д започна одлично. Нејзините оценки се неверојатни.

А по високо оценетата серија Курулус Осман, ова е најгледаната серија.

Рефлексијата на социјалните мрежи е исто толку важна колку и гледаноста на серијата во која главните улоги ги толкуваат Кансу Дере, Канер Циндорук и Мелис Сезен.

Имаше голем бран на интеракција на социјалните мрежи. Серијата Sadakatsiz е всушност адаптација на продукцијата на BBC Dr. Фостер. Оригиналната серија има вкупно 10 епизоди. Серијата е адаптирана за Турција од Medyapim.

Компанијата, која ја адаптираше серијата, го покажа својот успех со серијата Sadakatsiz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *