Дознајте повеќе за ликот на Асја од серијата “Неверство”? - Tvserijali - Soprevod

Дознајте повеќе за ликот на Асја од серијата “Неверство”?

Која е Асја од Неверство? Дали Асја од Неверство, е всушност мажена? Колку години има Асја?
Асја од Неверство стана интересен карактер за читателите. Џансу Дере му дава живот на ликот на Асја во ТВ серијата Неверство. Во ТВ серијата Неверство, Асја е многу успешен вонреден професор во средината на триесеттите години, специјализирана за интерна медицина. Но, која е Џансу Дере, колку години има, каква ТВ серија играше, која е нејзината адреса на Инстаграм?


Во ТВ серијата Неверство, ликот на Асја е на агендата на социјалните мрежи… Многу гледачи го истражуваат ликот на Асја од Неверство. Еве ги одговорите на вашите прашања за ликот на Асја!
Која е Асија од Неверство?

Родена и израсната е во Измир. Во сомнителна сообраќајна несреќа на рана возраст ги изгубила мајка си и таткото… Се заљубила во Волкан, кого го запознала додека само што почнувала како лекар, а додека нејзината кариера можела да се прошири дури и во странство, се населила во Текирдаг, родниот град на Волкан и го основала своето среќно семејство. Сите околу неа имаат врска со Волкан. Поради осаменоста во животот, се што му припаѓа на Волкан го усвоила како „свое“. Иако однадвор изгледа ладно и егоистично, внатре има топла енергија. Исклучително педантна, исклучително посветена на синот и работата, лојална на семејството. Често прописно и доминантно. Таа е исклучително простлива кога е искрена со себе. Но, таа не поднесува лаги. Нејзиното највредно богатство во животот, е нејзиниот син Али; Таа може да ризикува сè, но не може да го остави него.

Која е Џансу Дере?
Родена на 14 октомври 1980 година во Анкара, Џансу Дере го заврши своето основно и средно образование во Измир. Во 2000 година стана трета убавица на изборот за Мис Турција што се емитува на Канал Д и почна да се занимава со професионално манекенство. Го напуштила одделот за археологија на Универзитетот во Истанбул и се фокусирала на манекенството. Учествувала на ревиите на модните дизајнери како Хакан Јилдирим, Џенгиз Абазоглу, Умит Унал, Еврим Тимур, Арзу Капрол, Бахар Корчан и Дилек Ханиф. Претставувајќи ја Турција во сите меѓународни организации на ИТКИБ, Џансу Дере учествуваше на различни модни ревии во Париз помеѓу 2002 и 2003 година и работеше со многу важни фотографи.

Дере е особено запаметена по улогите на Сила и Ејшан.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *