Дознајте повеќе за ликот на Еџе од серијата Траги од Минатото? Која е таа? - Tvserijali - Soprevod

Дознајте повеќе за ликот на Еџе од серијата Траги од Минатото? Која е таа?

Елиз Туркер го освои воодушевувањето на љубителите на екранот со успешната ТВ серија во која глумеше. Љубопитни за убавото име, нејзината актерска кариера, биографијата и накратко нејзиниот живот.


Елиз Туркер е театарска актерка и изведувач. Своето прво актерско искуство во ТВ серии го направи во 2021 година со ТВ серијата Чембер, во која се појави пред камера за ликот на Девојката на крајот од патот. Во 2022 година го играше ликот на Еџе Тунч во ТВ серијата Траги од Минатото.

Елиз Туркер има 27 години, датумот на раѓање е 1996 година, а местото на раѓање е Истанбул. Засега не е познато од каде е убавата девојка родена во Истанбул, од страната на нејзиниот татко.
Корисничкото име на нејзината официјална сметка на Инстаграм е @elizturkerr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *