Која е Елиф од серијата Малите Сонца? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик? - Tvserijali - Soprevod

Која е Елиф од серијата Малите Сонца? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик?

Елиф од популарната телевизиска серија Малите Сонца на екраните на Сител е меѓу поинтересните имиња во последно време. Која е Серај Каја? Од каде е и колку години има? Еве ги деталите…


Телевизиската серија Малите Сонца, која во новата сезона се среќава со својата публика на екраните на Сител, е на дневен ред со своите актери. Ликот на Елиф во ТВ серијата Малите Сонца, со Серај Каја и Берк Октај, стана предмет на љубопитност.

Познатата актерка Серај Каја, која го освои воодушевувањето на љубителите на ТВ сериите со својот лик Елиф, ги фасцинира своите обожаватели со својата глума.
Куриозитет е и приватниот живот на Серај Каја, една од водечките актери на успешната серија снимена во Бејоглу, Истанбул.Љубителите на ТВ сериите можеби се прашуваат која е Елиф од Малите Сонца? Од каде е Серај Каја и колку години има?. Еве го животот на Серај Каја…

Роденa во Истанбул на 4 февруари 1991 година, Серај Каја студирал глума во културниот центар Садри Алишик. Исто така, земалa часови по глума од театарскиот актер Исмет Усттекин. Почна да глуми во 2012 година со ТВ серијата „Хузур сокак“. Вниманието го привлече со улогата на девојката со црвена капа во ТВ серијата „Семејството на мојот сопруг“. Потоа глумеше во ТВ серијата „Gülümse Yeter“. Таа земала часови по сликарство за улогата во ТВ серијата „Жена“.
30-годишната актерка Серај Каја не е во врска, и е висока 1,64 метри, 52 килограми и Водолија.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *