Џансу Дере одговори на гласините: Таква понуда нема! - Tvserijali - Soprevod

Џансу Дере одговори на гласините: Таква понуда нема!

Џансу Дере одговори на гласините: Таква понуда нема!
Џансу Дере, за која се вели дека добила рекламна понуда од 14 милиони TL, одговори на обвинувањата. Џансу одговорила… „Пријатели, сите живееме во иста земја, нема таква понуда“.


Конечно, во Нишанташи пред некој ден беа видена Џансу Дере, која играше улога во ТВ серијата „Неверство“ и Селма Ергеч, која сега е во екипата на серијата „Девојка во стакло“. Џансу Дере одговараше на прашањата на новинарите додека го чекаше својот автомобил. Убавата актерка рече: „Имавме работа со Селма, затоа и се видовме“.

Џансу Дере, чие име го зеде една аптека отворена во Орду, рече: „Не знам, па не можам да кажам ништо“.
Познатата актерка, која беше прашана за веста дека ја „одбила понудата за реклама од 14 милиони лири“, рекла „Пријатели, сите живееме во иста земја, таква понуда нема“. кажа. Џансу Дере се качи на автомобилот што дојде подоцна и си замина.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *