Ејшан од Езел ја игра главната улога во серијата Неверство? Па, Која е Асиа? - Tvserijali - Soprevod

Ејшан од Езел ја игра главната улога во серијата Неверство? Па, Која е Асиа?

Која е Асја од Неверство?
Асја стана интересен карактер за читателите. Џансу Дере му дава живот на ликот на Асја во ТВ серијата Неверство. Во ТВ серијата Неверство, Асја е многу успешен вонреден професор во средината на триесеттите години, специјализирана за интерна медицина. Но, која е Џансу Дере, колку години има, каква ТВ серија играше, која е нејзината адреса на Инстаграм?


Која е Џансу Дере?
Родена на 14 октомври 1980 година во Анкара, Џансу Дере го заврши своето основно и средно образование во Измир. Во 2000 година стана трета убавица на изборот за Мис Турција што се емитува на Канал Д и почна да се занимава со професионално манекенство. Го напуштила одделот за археологија на Универзитетот во Истанбул и се фокусирала на манекенството. Учествувала на ревиите на модните дизајнери како Хакан Јилдирим, Џенгиз Абазоглу, Умит Унал, Еврим Тимур, Арзу Капрол, Бахар Корчан и Дилек Ханиф. Претставувајќи ја Турција во сите меѓународни организации на ИТКИБ, Џансу Дере учествуваше на различни модни ревии во Париз помеѓу 2002 и 2003 година и работеше со многу важни фотографи.

Во ТВ серијата Неверство, ликот на Асја е на агендата на социјалните мрежи… Многу гледачи го истражуваат ликот на Асја од Неверство. Еве ги одговорите на вашите прашања за ликот на Асја!

Родена и израсната е во Измир. Во сомнителна сообраќајна несреќа на рана возраст ги изгубила мајка си и таткото… Се заљубила во Волкан, кого го запознала додека само што почнувала како лекар, а додека нејзината кариера можела да се прошири дури и во странство, се населила во Текирдаг, родниот град на Волкан и го основала своето среќно семејство. Сите околу неа имаат врска со Волкан. Поради осаменоста во животот, се што му припаѓа на Волкан го усвоила како „свое“. Иако однадвор изгледа ладно и егоистично, внатре има топла енергија. Исклучително педантна, исклучително посветена на синот и работата, лојална на семејството. Често прописно и доминантно. Таа е исклучително простлива кога е искрена со себе. Но, таа не поднесува лаги. Нејзиното највредно богатство во животот, е нејзиниот син Али; Таа може да ризикува сè, но не може да го остави него.

Дере е особено запаметена по улогите на Сила и Ејшан.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *