Кој е Волкан од серијата Неверство, колку години има? Дознајте повеќе за овој лик! - Tvserijali - Soprevod

Кој е Волкан од серијата Неверство, колку години има? Дознајте повеќе за овој лик!

Која е Волкан од Неверство, колку години има? Информации за животот на Волкан од Неверство!!


Животот на Џанер Џиндорук повторно дојде до израз со последната епизода од ТВ серијата Неверство. Ликот на Волкан, кој го игра Џанер Џиндорук и ја делеше главната улога со Кансу Дере и Мелис Сезен, доби целосни оценки од публиката со неговата изведба во серијата. Познатиот актерк, кој ја започна својата кино кариера со филмот International, учествуваше во продукции како Ханимин Чифтлиги, Сезона на носорог и Stay Between Us. Па, кој е Џанер Џиндорук, колку години има и од каде е?

Кој е Волкан од Неверство? Прашањето стана предмет на љубопитност кај публиката со последната епизода од серијата. Џанер Џиндорук, има и двајца браќа, Мунир Џан Циндорук и Танер Циндорук, исто така се актери. Циндорук беше избран за најуспешен актер на годината на 22-тото доделување на наградите за театар и кино на Садри Алишик.

Џанер Џиндорук е роден на 17 април 1980 година во Адана. Неговата мајка е Мушереф, а татко му е Зафер Дорук, двократен писател на раскази за Орхан Кемал. Циндорук, чии двајца браќа, Мунир Џан Циндорук и Танер Циндорук, исто така се актери, се сврте кон театарот со влијанието на неговото семејство. Неговиот вујко Ердал Циндорук е театарски актер. Детските години на Циндорук поминаа зад сцената. Секогаш наоѓаше сцена за себе во своите драми изведени во средношколските и факултетските години.
Дипломирал на отсекот театар на Државниот конзерваториум на Универзитетот Чукурова. Неговата прва професионална улога беше ликот Јусуф во замокот Фехим-паша. Во 1997 година, тој се појави во својата прва професионална театарска претстава со театарската група на општина Адана Сејхан. Десет години работел како актер во општина Сејхан и градските театри во Адана.

Тој дојде во Истанбул во 2006 година со своите четворица другари од детството. Во 2006 година ја започнува својата кино кариера со филмот Интернационал; Тој глумеше во овој филм со Озгу Намал.
Во 2008 година, тој глуми во филмот Пеперутка. Циндорук, кој започна да се појавува во телевизиски серии со ТВ серијата Кара гунеш во 2007 година, учествуваше во сериите Доцна пристигнување на пролетта и Кога лисјата паѓаат во 2008 година.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *