Ханде Сорал: Ти благодарам за чувствата што ми ги даваш (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Ханде Сорал: Ти благодарам за чувствата што ми ги даваш (ФОТО)

Познатата актерка Ханде Сорал го прослави првиот роденден на својот син Али, „Среќен роденден, драг мој. Ти благодарам за сè што ме научи, за чувствата што ми ги даваш“.


Имајќи среќна врска со сопругот актерот Исмаил Демирчи, Ханде Сорал на социјалните мрежи ја објави фотографијата што ја направија на денот кога се роди нејзиниот син. Познатото име ја сподели роденденската прослава на својот едногодишен син Али, велејќи: „Среќен роденден, драг мој син. Ти благодарам за сè што ме научи и чувствата што ми ги даваш“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *