Елчин Сангу го најави своето заминување од мјузиклот „Џекил и Хајд“ - Tvserijali - Soprevod

Елчин Сангу го најави своето заминување од мјузиклот „Џекил и Хајд“

Познатата актерка Елчин Сангу објави дека го напуштила мјузиклот „Џекил и Хајд“ во кој извесно време глуми со Хајко Чепкин. Еве ги деталите…
Последно, Елчин Сангу, која се појави пред публиката со продукцијата на „Чоп Адам“, го толкуваше ликот на „Луси Харис“ во музичката претстава „Џекил и Хајд“, во која извесен период ја имаше главната улога.


Објавувајќи дека го напуштила мјузиклот со својата последна изјава, 37-годишната актерка ги искористи следните изјави:

„Патувањето на мјузиклот „Џекил и Хајд“, во кој сум извесен период и од кој сум многу среќна, заврши со мене бидејќи нашите тајминзи не можеа да се поклопат. Би сакала да им се заблагодарам на сите кои беа со мене досега и ги споделија моите чувства на сцената. Особено Хајко Чепкин и Фери Ѓулер, кои се клучни во ова; Мило ми е што сте вклучени во мојот живот. Многу ве сакам и секако мојот тим со кое сме едно големо семејство… Ве сакам сите многу, многу. Нека вашиот пат е секогаш полн со успех и отворен.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *