Еда Еџе: Ја купив венчаницата што ми се допадна - Tvserijali - Soprevod

Еда Еџе: Ја купив венчаницата што ми се допадна

Еда Еџе, која се подготвува да се омажи за кошаркарот Буграхан Тунчер на 21 јуни 2023 година, пред некој ден беше видена како купува за свадба. Познатата актерка изјавила „Тоа ќе биде нормална свадба“.


Актерката Еда Еџе и нејзиниот љубовник кошаркар Бугархан Тунчер се подготвуваат да ја крунисаат својата среќна заедница со брак во наредните недели. Убавата актерка, чија возбуда се зголемуваше како што се наближуваше денот на венчавката, беше фатена во објективите додека купуваше за свадбата со сестра си.

На прашањата на новинарите за венчавката, Еџе рече: „Не сакам да го расипам изненадувањето. Тоа ќе биде нормална свадба. Нема да носам многу екстремна венчаница. Ја купив венчаницата што ми се допадна“, рекла таа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *