Бариш Ардуч го објави својот план за годишниот одмор… - Tvserijali - Soprevod

Бариш Ардуч го објави својот план за годишниот одмор…

Бариш Ардуч, кој минатата година ја имаше среќата да стане татко за прв пат држејќи ја во раце својата ќерка Јан Асја, претходниот ден беше во Левент. Актерот најави дека за летниот одмор ќе одат во Чешме.


Познатиот актер Бариш Ардуч пред некој ден се одрази на објективите во сообраќајот на Левент. Ардуч, кој не го одби барањето на новинарите за интервју, рече: „Бевме кај Мустафа Аксакали со пријателите. Сега си одам дома. Се префрлам помеѓу серијата и куќата. Гупсе и нашата ќерка Јан Асија се многу добро. Ме чекаат дома“, рече тој.

„Дали семејството ќе има летен одмор откако се роди вашата ќерка? На прашањето, 35-годишниот актерк рече „Летово ќе имаме одмор. Ќе одиме пак во Чешме“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *