Љубовниот живот на Волкан од Неверство.. Бил во врска со многу познати турски актерки!!! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Љубовниот живот на Волкан од Неверство.. Бил во врска со многу познати турски актерки!!! (ФОТО)

Џанер Чиндорук е познат 43 годишен турски актер, кој е актуелен со улогата на прељубникот Волкан во Сителовата играна серија НЕВЕРСТВО.


Роден е во Аданa. За македонската публика е познат од многу турски серии, меѓу кои и Имотот на Дамата, Кога лисјата паѓаат, Аманет, Подарено срце, Тажна Жена, Заробено срце како и сега во новата серија Неверство…

Моментално е слободен и не е во врска како што пишуваат турските медиуми, но минатите години беше особено запазен по неговите романси со колешките од сериите. Тој Бил во врска со Дилара од серијата Парампарче, 6 години бил во врска со Ебру Озкан (ДИЛАРА) со која раскинал после 6 години по многуте проблеми кои ги имале додека биле во врска.
После неа се зборувало дека е во врска со Оја од серијата Осветничка… Со неа бил во врска околу две години и после неа тој бил повторно во врска со уште една многу позната актерка, Инџи од серијата Невиност.

После неа до пред некоја година бил во врска со Селин Сикерџи, уште една многу позната актерка за нашите читатели…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *