Еда Еџе на шопинг тура за подготовките за свадбата (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Еда Еџе на шопинг тура за подготовките за свадбата (ФОТО)

Еда Еџе, која ги забрза свадбените подготовки по финалето на сезоната на серијата „Забрането јаболко“, и веднаш тргна на шопинг. Деталите се тука…


Познатата актерка Еда Еџе пред некој ден отиде на шопинг турнеја во Зорлу АВМ. Со финалето на серијата „Забрането јаболко“ во која го глумеше ликот на Јилдиз, Еџе која со другарките беше во посета на продавниците ги завршува последните подготовки пред свадбата.

Вниманието го привлече Еда Еџе со својата убавина и стил, и која се чини дека е расположена.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *