Дерин од Неверство заслепуваше со танцот со мократа коса (ВИДЕО) - Tvserijali - Soprevod

Дерин од Неверство заслепуваше со танцот со мократа коса (ВИДЕО)


Актерката Мелис Сезен, која го толкува ликот на Дева во ТВ серијата „Гулчемал“, го привлече вниманието со видеото за танцување кое го сподели на својот профил на социјалните мрежи. Познатото име, кое изложуваше различни фигури со својата мокра коса, ја испушти белешката „Сезоната на танцување со мокра коса се отвори“.

Мелис Сезен, која на големата публика и го објави своето име со серијата „Неверство“, сподели извонредна објава од нејзиниот активен Инстаграм профил. Објавувајќи го видеото за танцување во делот за приказни на нејзиниот профил, Сезен рече: „Сезоната на танцување со мокра коса е отворена, ајде“. Убавата актерка ги воодушеви сите со својата агилност и совршената фигура.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *